Chaosforge Forum

  • May 28, 2024, 06:48
  • Welcome, Guest
Please login or register.



Login with username, password and session length
Pages: [1] 2 3  All

Author Topic: The Big DoomRL Poll!  (Read 24236 times)

ParaSait

  • Baffen :P
  • Elder
  • Lieutenant General
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1229
  • Happy Little Boozer
    • View Profile
    • MPSF
The Big DoomRL Poll!
« on: July 05, 2008, 12:41 »

Welcome to The Big DoomRL Poll!

Simply read the questions and answer them in a post! Afterwards I'll make a procentual result in a post! I used the DoomRL Wiki as a source of information to create the poll. The poll contains major spoilers!!!
"F/S" means "Favourite/Suckiest".

EDIT: If you want to answer "N/A" or "Dunno" or whatever, you can now answer with "0" instead of a letter (By request of Rekenne)

Happy answering!!

/---------\
|Questions|
\---------/

1/2) F/S weapon?
   A) Fists
   B) Combat knife
   C) Pistol
   D) Shotgun
   E) Combat shotgun
   F) Double shotgun
   G) Chaingun
   H) Rocket launcher
   I) Plasma rifle
   J) BFG 9000
   K) Chainsaw

3/4) F/S item?
   A) Small medpack
   B) Large medpack
   C) Phase device
   D) Homing phase device
   E) Envirosuit
   F) Thermonuclear bomb

5/6) F/S weapon mod?
   A) Damage
   B) Reload
   C) Speed
   D) Magazine
   E) Accuracy

7/8) F/S armor mod?
   A) Durability
   B) Protection
   C) Mobility

9/10) F/S boots mod?
   A) Durability
   B) Protection
   C) Mobility

11/12) F/S powerup?
   A) Small health globe
   B) Large health globe
   C) Invunerability globe
   D) Supercharge
   E) Megasphere
   F) Berserk pack
   G) Armor shard
   H) Computer map
   I) Backpack

13/14) F/S enemy?
   A) Former human
   B) Former sergeant
   C) Imp
   D) Demon
   E) Lost soul
   F) Former captain
   G) Cacodemon
   H) Hell knight
   I) Former commando
   J) Baron of hell
   K) Arachnotron
   L) Arch-vile
   M) Pain elemental
   N) Mancubus
   O) Revenant
   P) Cyberdemon
   Q) Angel of Death
   R) John Carmack

15/16) F/S unique/artifact?
   A) Anti-freak jackal
   B) Assault shotgun
   C) Baron armor
   D) BFG 10000
   E) Blaster
   F) Butcher's cleaver
   G) Dragonslayer
   H) Gothic armor
   I) Gothic boots
   J) Grammaton cleric beretta
   K) Hell staff
   L) Malek's armor
   M) Minigun
   N) Missile launcher
   O) Necroarmor
   P) Nuclear BFG 9000
   Q) Nuclear plasma rifle
   R) Pancor jackhammer
   S) Phaseshift armor
   T) Phaseshift boots
   U) Railgun
   V) Revenant's launcher
   W) Trigun
   X) Angelic armor
   Y) Longinus Spear

17/18) F/S special level?
   A) Phobos surface
   B) Hell's arena
   C) Chained court
   D) The Wall
   E) Halls of Carnage
   F) Hell's armoury
   G) Unholy Cathedral
   H) City of skulls
   I) The vaults
   J) Spider's liar
   K) The lava pits
   L) The mortuary
   M) Phobos Arena
   N) Hell Fortress

19/20) F/S level type?
   A) Arena
   B) Hellish caves
   C) Hellish city
   D) Maze
   E) Maze of rooms

21/22) F/S object?
   A) Acid
   B) Barrel
   C) Corpse
   D) Door
   E) Lava
   F) Lever
   G) Stairs
   H) Teleporter
   I) Wall
   J) Water

23/24) F/S trait?
   A) Ironman
   B) Finesse
   C) Hellrunner
   D) Tough as nails
   E) Son of a bitch
   F) Son of a gun
   G) Reloader
   H) Eagle eye
   I) Brute
   J) Juggler
   K) Cateye
   L) Berserker
   M) Dualgunner
   N) Intuition
   O) Whizkid
   P) Badass
   Q) Shottyman
   R) Triggerhappy

25/26) F/S difficulty level?
   A) I'm too young to die!
   B) Hey, not too rough!
   C) Hurt me plenty!
   D) Ultra violence!
   E) Nightmare!

27/28) F/S challenge mode?
   A) Berserk
   B) Marksmanship
   C) Darkness
   D) Impatience
   E) Light travel
   F) Haste
   G) Purity
   H) Masochism
   I) D&D
   J) Red alert
   K) 100
   L) Pacifism

29) Give DoomRL a score from 0 to 10!
« Last Edit: July 07, 2008, 04:54 by Mrazerty »
Logged
[18|7|3|0|0|0] [MED:13/43] [SPE:36/67] [ASM:11/40]

Check out my epic youtube channel!
Currently playing The Bard's Tale and System Shock 2 (coop with GrAV1t)!

ParaSait

  • Baffen :P
  • Elder
  • Lieutenant General
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1229
  • Happy Little Boozer
    • View Profile
    • MPSF
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #1 on: July 05, 2008, 12:56 »

My personal answers (Please answer exactly like this, so I can input the answers in my automated answer processing program):

1:E,2:C,3:D,4:A,5:A,6:B,7:A,8:C,9:B,10:A,11:E,12:F,13:I,14:L,15:B,16:M,17:B,18:A,19:C,20:B,21:B,22:E,23:N,24:G,25:B,26:C,27:K,28:A,29:9
« Last Edit: July 05, 2008, 12:58 by Mrazerty »
Logged
[18|7|3|0|0|0] [MED:13/43] [SPE:36/67] [ASM:11/40]

Check out my epic youtube channel!
Currently playing The Bard's Tale and System Shock 2 (coop with GrAV1t)!

Titt

  • Sergeant
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 69
    • View Profile
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #2 on: July 05, 2008, 13:10 »

1:G,2:D,3:F,4:E,5:A,6:D,7:A,8:C,9:A,10:B,11:I,12:H,13:F,14:G,15:O,16:T,17:I,18:C,19:A,20:D,21:I,22:H,23:O,24:P,25:C,26:A,27:K,28:C,29:8


1 G (chaingun is my default main weapon for at least half of nearly any game I play)
2 D (basic shotgun is a useful weapon for such a short stretch of time, end of level 1 to until the combat shotgun or chaingun is found, and useless otherwise; and even when useful it is still only marginally more useful than the pistol)
3 F
4 E (envirosuit is just not as useful as the others, although definitely a good addition to the game; I very rarely use an envirosuit outside of the Lava Pits)
5 A
6 D (magazine mod is only ever useful on the BFG, in games I play; if only you could use it on a rocket launcher...)
7 A
8 C
9 A
10 B
11 I
12 H (computer map just not as useful as the others, and frequently multiples show up on a single level)
13 F (former captains are fun to fight in both early and later stages of the game, well-balanced, a life-saver for its ammo drop when you are in Hell)
14 G (cacodemon is a frustrating enemy, I have died way too many times to them, in Hell's Arena (where they make sense, after all, you should die often in Hell's Arena) and later in the game, where they too often get the jump on me in Hell and hit me with a fireball, doing still surprisingly much damage, before I can kill them)
15 O (Necroarmor is almost always used once found, and the regenerating mechanic is fun and unique)
16 T (Phaseshift Boots are common but very rarely useful to me)
17 I
18 C (Chained Court is easy enough to be boring on difficulties less than U)
19 A
20 D
21 I
22 H (teleporters seem rarely used and rarely an important part of the game, outside of the Spiders' Lair; I wish they were a bigger part of the game)
23 O (Whizkid is probably the most fun trait, although Eagle Eye is the one that is most essential for me, in surviving)
24 P (Badass is the only trait that has never been useful to me, even in beating Angel of Masochism)
25 C
26 A
27 K (Ao100 is by far my favorite challenge)
28 C (AoDarkness is by far the boringest and most uselessly frustrating challenge, to me)
29 8
Logged

rekenne

  • Elder
  • First Lieutenant
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 200
    • View Profile
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #3 on: July 07, 2008, 01:13 »

1:C,2:A,3:B,4:C,5:C,6:D,7:B,8:0,9:B,10:0,11:C,12:0,13:D,14:L,15:A,16:F,17:F,18:0,19:C,20:D,21:0,22:A,23:F,24:0,25:0,26:0,27:B,28:C,29:10
« Last Edit: July 08, 2008, 03:40 by rekenne »
Logged

ParaSait

  • Baffen :P
  • Elder
  • Lieutenant General
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1229
  • Happy Little Boozer
    • View Profile
    • MPSF
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #4 on: July 07, 2008, 04:52 »

Oh ok um... If you want to answer "N/A" or "Dunno" or whatever, simply enter "0" instead of a letter then. =)
Logged
[18|7|3|0|0|0] [MED:13/43] [SPE:36/67] [ASM:11/40]

Check out my epic youtube channel!
Currently playing The Bard's Tale and System Shock 2 (coop with GrAV1t)!

Elnar

  • Lance Corporal
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 33
    • View Profile
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #5 on: July 07, 2008, 08:23 »

1:I,2:D,3:D,4:C,5:A,6:B,7:C,8:A,9:C,10:A,11:F,12:I,13:I,14:Q,15:L,16:M,17:F,18:D,19:E,20:A,21:B,22:H,23:J,24:P,25:D,26:E,27:B,28:A,29:5

Spoiler (click to show/hide)
« Last Edit: July 07, 2008, 09:46 by Elnar »
Logged
We're going to Hell. And I'm driving the bus.

ParaSait

  • Baffen :P
  • Elder
  • Lieutenant General
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1229
  • Happy Little Boozer
    • View Profile
    • MPSF
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #6 on: July 07, 2008, 10:28 »

Guys! Just something really offtopic (I don't wanna make a new topic for this), short notice:

I just found a Railgun! The Wiki said it was "THE rarest weapon in the game" and I found it! Woohoo!! I'm really having fun frying demon butt with my new little toy here!!!

OK thanks for reading, back to topic now... =)
Logged
[18|7|3|0|0|0] [MED:13/43] [SPE:36/67] [ASM:11/40]

Check out my epic youtube channel!
Currently playing The Bard's Tale and System Shock 2 (coop with GrAV1t)!

rekenne

  • Elder
  • First Lieutenant
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 200
    • View Profile
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #7 on: July 08, 2008, 03:38 »

Well, really, some of the things I don't have much of an opinion on.
Logged

Blade

  • Tester
  • Elder Chaos Guard
  • Brigadier General
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 691
    • View Profile
    • Upyachka
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #8 on: July 08, 2008, 09:49 »

1:G,2:B,3:B,4:A,5:A,6:E,7:A,8:C,9:C,10:B,11:C,12:A,13:F,14:L,15:Y,16:M,17:F,18:D,19:C,20:D,21:G,22:E,23:E,24:P,25:D,26:E,27:K,28:H,29:9

Spoiler (click to show/hide)
Logged
Low orbit ion cannon damaged my brain!!1
Now i'm an idiot!1 Kill me, somebody!!11

Silhar

  • AliensRL Beta Tester
  • Brigadier General
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 667
  • Get psyched!
    • View Profile
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #9 on: July 09, 2008, 01:05 »

After months of meditations and flagellation...

1:F,2:A,3:F,4:C,5:A,6:E,7:B,8:C,9:C,10:B,11:C,12:0,13:P,14:G,15:R,16:0,17:L,18:J,19:B,20:A,21:B,22:C,23:Q,24:H,25:D,26:E,27:K,28:D,29:9

Spoiler (click to show/hide)

Xael

  • Lance Corporal
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 28
    • View Profile
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #10 on: July 09, 2008, 03:30 »

1:F,2:I,3:D,4:E,5:A,6:E,7:B,8:A,9:B,10:A,11:F,12:G,13:P,14:O,15:J,16:I,17:M,18:K,19:A,20:D,21:D,22:H,23:M,24:P,25:C,26:0,27:B,28:E,29:9

Spoiler (click to show/hide)
Logged

Kornel Kisielewicz

  • God Hand
  • Apostle
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 4563
    • View Profile
    • http://chaosforge.org/
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #11 on: July 09, 2008, 06:54 »

Spoiler (click to show/hide)


And thank you for the answers to the last question :)

Others, keep the results coming in -- this poll WILL have an effect on further DoomRL development if Mrazerty publishes the results.
Logged
at your service,
Kornel Kisielewicz

ParaSait

  • Baffen :P
  • Elder
  • Lieutenant General
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1229
  • Happy Little Boozer
    • View Profile
    • MPSF
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #12 on: July 09, 2008, 08:57 »

How many active members are there on this forum for the moment (So I can decide when I've got enough answers)?
Logged
[18|7|3|0|0|0] [MED:13/43] [SPE:36/67] [ASM:11/40]

Check out my epic youtube channel!
Currently playing The Bard's Tale and System Shock 2 (coop with GrAV1t)!

Blade

  • Tester
  • Elder Chaos Guard
  • Brigadier General
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 691
    • View Profile
    • Upyachka
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #13 on: July 09, 2008, 09:12 »

Such info is under the forum board (under the recent posts, but before the shoutbox) on the main page.
Logged
Low orbit ion cannon damaged my brain!!1
Now i'm an idiot!1 Kill me, somebody!!11

Potman

  • Major
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 395
    • View Profile
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #14 on: July 10, 2008, 14:10 »

1:F,2:A,3:B,4:E,5:A,6:D,7:A,8:C,9:C,10:B,11:H,12:B,13:I,14:L,15:B,16:I,17:F,18:I,19:E,20:A,21:B,22:C,23:M,24:G,25:C,26:E,27:K,28:L,29:9

Spoiler (click to show/hide)
« Last Edit: July 11, 2008, 07:55 by Potman »
Logged
Pages: [1] 2 3  All