Chaosforge Forum

  • May 28, 2024, 06:44
  • Welcome, Guest
Please login or register.



Login with username, password and session length
Pages: 1 2 3 [All]

Author Topic: The Big DoomRL Poll!  (Read 24236 times)

ParaSait

  • Baffen :P
  • Elder
  • Lieutenant General
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1229
  • Happy Little Boozer
    • View Profile
    • MPSF
The Big DoomRL Poll!
« on: July 05, 2008, 12:41 »

Welcome to The Big DoomRL Poll!

Simply read the questions and answer them in a post! Afterwards I'll make a procentual result in a post! I used the DoomRL Wiki as a source of information to create the poll. The poll contains major spoilers!!!
"F/S" means "Favourite/Suckiest".

EDIT: If you want to answer "N/A" or "Dunno" or whatever, you can now answer with "0" instead of a letter (By request of Rekenne)

Happy answering!!

/---------\
|Questions|
\---------/

1/2) F/S weapon?
   A) Fists
   B) Combat knife
   C) Pistol
   D) Shotgun
   E) Combat shotgun
   F) Double shotgun
   G) Chaingun
   H) Rocket launcher
   I) Plasma rifle
   J) BFG 9000
   K) Chainsaw

3/4) F/S item?
   A) Small medpack
   B) Large medpack
   C) Phase device
   D) Homing phase device
   E) Envirosuit
   F) Thermonuclear bomb

5/6) F/S weapon mod?
   A) Damage
   B) Reload
   C) Speed
   D) Magazine
   E) Accuracy

7/8) F/S armor mod?
   A) Durability
   B) Protection
   C) Mobility

9/10) F/S boots mod?
   A) Durability
   B) Protection
   C) Mobility

11/12) F/S powerup?
   A) Small health globe
   B) Large health globe
   C) Invunerability globe
   D) Supercharge
   E) Megasphere
   F) Berserk pack
   G) Armor shard
   H) Computer map
   I) Backpack

13/14) F/S enemy?
   A) Former human
   B) Former sergeant
   C) Imp
   D) Demon
   E) Lost soul
   F) Former captain
   G) Cacodemon
   H) Hell knight
   I) Former commando
   J) Baron of hell
   K) Arachnotron
   L) Arch-vile
   M) Pain elemental
   N) Mancubus
   O) Revenant
   P) Cyberdemon
   Q) Angel of Death
   R) John Carmack

15/16) F/S unique/artifact?
   A) Anti-freak jackal
   B) Assault shotgun
   C) Baron armor
   D) BFG 10000
   E) Blaster
   F) Butcher's cleaver
   G) Dragonslayer
   H) Gothic armor
   I) Gothic boots
   J) Grammaton cleric beretta
   K) Hell staff
   L) Malek's armor
   M) Minigun
   N) Missile launcher
   O) Necroarmor
   P) Nuclear BFG 9000
   Q) Nuclear plasma rifle
   R) Pancor jackhammer
   S) Phaseshift armor
   T) Phaseshift boots
   U) Railgun
   V) Revenant's launcher
   W) Trigun
   X) Angelic armor
   Y) Longinus Spear

17/18) F/S special level?
   A) Phobos surface
   B) Hell's arena
   C) Chained court
   D) The Wall
   E) Halls of Carnage
   F) Hell's armoury
   G) Unholy Cathedral
   H) City of skulls
   I) The vaults
   J) Spider's liar
   K) The lava pits
   L) The mortuary
   M) Phobos Arena
   N) Hell Fortress

19/20) F/S level type?
   A) Arena
   B) Hellish caves
   C) Hellish city
   D) Maze
   E) Maze of rooms

21/22) F/S object?
   A) Acid
   B) Barrel
   C) Corpse
   D) Door
   E) Lava
   F) Lever
   G) Stairs
   H) Teleporter
   I) Wall
   J) Water

23/24) F/S trait?
   A) Ironman
   B) Finesse
   C) Hellrunner
   D) Tough as nails
   E) Son of a bitch
   F) Son of a gun
   G) Reloader
   H) Eagle eye
   I) Brute
   J) Juggler
   K) Cateye
   L) Berserker
   M) Dualgunner
   N) Intuition
   O) Whizkid
   P) Badass
   Q) Shottyman
   R) Triggerhappy

25/26) F/S difficulty level?
   A) I'm too young to die!
   B) Hey, not too rough!
   C) Hurt me plenty!
   D) Ultra violence!
   E) Nightmare!

27/28) F/S challenge mode?
   A) Berserk
   B) Marksmanship
   C) Darkness
   D) Impatience
   E) Light travel
   F) Haste
   G) Purity
   H) Masochism
   I) D&D
   J) Red alert
   K) 100
   L) Pacifism

29) Give DoomRL a score from 0 to 10!
« Last Edit: July 07, 2008, 04:54 by Mrazerty »
Logged
[18|7|3|0|0|0] [MED:13/43] [SPE:36/67] [ASM:11/40]

Check out my epic youtube channel!
Currently playing The Bard's Tale and System Shock 2 (coop with GrAV1t)!

ParaSait

  • Baffen :P
  • Elder
  • Lieutenant General
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1229
  • Happy Little Boozer
    • View Profile
    • MPSF
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #1 on: July 05, 2008, 12:56 »

My personal answers (Please answer exactly like this, so I can input the answers in my automated answer processing program):

1:E,2:C,3:D,4:A,5:A,6:B,7:A,8:C,9:B,10:A,11:E,12:F,13:I,14:L,15:B,16:M,17:B,18:A,19:C,20:B,21:B,22:E,23:N,24:G,25:B,26:C,27:K,28:A,29:9
« Last Edit: July 05, 2008, 12:58 by Mrazerty »
Logged
[18|7|3|0|0|0] [MED:13/43] [SPE:36/67] [ASM:11/40]

Check out my epic youtube channel!
Currently playing The Bard's Tale and System Shock 2 (coop with GrAV1t)!

Titt

  • Sergeant
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 69
    • View Profile
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #2 on: July 05, 2008, 13:10 »

1:G,2:D,3:F,4:E,5:A,6:D,7:A,8:C,9:A,10:B,11:I,12:H,13:F,14:G,15:O,16:T,17:I,18:C,19:A,20:D,21:I,22:H,23:O,24:P,25:C,26:A,27:K,28:C,29:8


1 G (chaingun is my default main weapon for at least half of nearly any game I play)
2 D (basic shotgun is a useful weapon for such a short stretch of time, end of level 1 to until the combat shotgun or chaingun is found, and useless otherwise; and even when useful it is still only marginally more useful than the pistol)
3 F
4 E (envirosuit is just not as useful as the others, although definitely a good addition to the game; I very rarely use an envirosuit outside of the Lava Pits)
5 A
6 D (magazine mod is only ever useful on the BFG, in games I play; if only you could use it on a rocket launcher...)
7 A
8 C
9 A
10 B
11 I
12 H (computer map just not as useful as the others, and frequently multiples show up on a single level)
13 F (former captains are fun to fight in both early and later stages of the game, well-balanced, a life-saver for its ammo drop when you are in Hell)
14 G (cacodemon is a frustrating enemy, I have died way too many times to them, in Hell's Arena (where they make sense, after all, you should die often in Hell's Arena) and later in the game, where they too often get the jump on me in Hell and hit me with a fireball, doing still surprisingly much damage, before I can kill them)
15 O (Necroarmor is almost always used once found, and the regenerating mechanic is fun and unique)
16 T (Phaseshift Boots are common but very rarely useful to me)
17 I
18 C (Chained Court is easy enough to be boring on difficulties less than U)
19 A
20 D
21 I
22 H (teleporters seem rarely used and rarely an important part of the game, outside of the Spiders' Lair; I wish they were a bigger part of the game)
23 O (Whizkid is probably the most fun trait, although Eagle Eye is the one that is most essential for me, in surviving)
24 P (Badass is the only trait that has never been useful to me, even in beating Angel of Masochism)
25 C
26 A
27 K (Ao100 is by far my favorite challenge)
28 C (AoDarkness is by far the boringest and most uselessly frustrating challenge, to me)
29 8
Logged

rekenne

  • Elder
  • First Lieutenant
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 200
    • View Profile
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #3 on: July 07, 2008, 01:13 »

1:C,2:A,3:B,4:C,5:C,6:D,7:B,8:0,9:B,10:0,11:C,12:0,13:D,14:L,15:A,16:F,17:F,18:0,19:C,20:D,21:0,22:A,23:F,24:0,25:0,26:0,27:B,28:C,29:10
« Last Edit: July 08, 2008, 03:40 by rekenne »
Logged

ParaSait

  • Baffen :P
  • Elder
  • Lieutenant General
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1229
  • Happy Little Boozer
    • View Profile
    • MPSF
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #4 on: July 07, 2008, 04:52 »

Oh ok um... If you want to answer "N/A" or "Dunno" or whatever, simply enter "0" instead of a letter then. =)
Logged
[18|7|3|0|0|0] [MED:13/43] [SPE:36/67] [ASM:11/40]

Check out my epic youtube channel!
Currently playing The Bard's Tale and System Shock 2 (coop with GrAV1t)!

Elnar

  • Lance Corporal
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 33
    • View Profile
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #5 on: July 07, 2008, 08:23 »

1:I,2:D,3:D,4:C,5:A,6:B,7:C,8:A,9:C,10:A,11:F,12:I,13:I,14:Q,15:L,16:M,17:F,18:D,19:E,20:A,21:B,22:H,23:J,24:P,25:D,26:E,27:B,28:A,29:5

Spoiler (click to show/hide)
« Last Edit: July 07, 2008, 09:46 by Elnar »
Logged
We're going to Hell. And I'm driving the bus.

ParaSait

  • Baffen :P
  • Elder
  • Lieutenant General
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1229
  • Happy Little Boozer
    • View Profile
    • MPSF
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #6 on: July 07, 2008, 10:28 »

Guys! Just something really offtopic (I don't wanna make a new topic for this), short notice:

I just found a Railgun! The Wiki said it was "THE rarest weapon in the game" and I found it! Woohoo!! I'm really having fun frying demon butt with my new little toy here!!!

OK thanks for reading, back to topic now... =)
Logged
[18|7|3|0|0|0] [MED:13/43] [SPE:36/67] [ASM:11/40]

Check out my epic youtube channel!
Currently playing The Bard's Tale and System Shock 2 (coop with GrAV1t)!

rekenne

  • Elder
  • First Lieutenant
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 200
    • View Profile
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #7 on: July 08, 2008, 03:38 »

Well, really, some of the things I don't have much of an opinion on.
Logged

Blade

  • Tester
  • Elder Chaos Guard
  • Brigadier General
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 691
    • View Profile
    • Upyachka
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #8 on: July 08, 2008, 09:49 »

1:G,2:B,3:B,4:A,5:A,6:E,7:A,8:C,9:C,10:B,11:C,12:A,13:F,14:L,15:Y,16:M,17:F,18:D,19:C,20:D,21:G,22:E,23:E,24:P,25:D,26:E,27:K,28:H,29:9

Spoiler (click to show/hide)
Logged
Low orbit ion cannon damaged my brain!!1
Now i'm an idiot!1 Kill me, somebody!!11

Silhar

  • AliensRL Beta Tester
  • Brigadier General
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 667
  • Get psyched!
    • View Profile
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #9 on: July 09, 2008, 01:05 »

After months of meditations and flagellation...

1:F,2:A,3:F,4:C,5:A,6:E,7:B,8:C,9:C,10:B,11:C,12:0,13:P,14:G,15:R,16:0,17:L,18:J,19:B,20:A,21:B,22:C,23:Q,24:H,25:D,26:E,27:K,28:D,29:9

Spoiler (click to show/hide)

Xael

  • Lance Corporal
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 28
    • View Profile
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #10 on: July 09, 2008, 03:30 »

1:F,2:I,3:D,4:E,5:A,6:E,7:B,8:A,9:B,10:A,11:F,12:G,13:P,14:O,15:J,16:I,17:M,18:K,19:A,20:D,21:D,22:H,23:M,24:P,25:C,26:0,27:B,28:E,29:9

Spoiler (click to show/hide)
Logged

Kornel Kisielewicz

  • God Hand
  • Apostle
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 4563
    • View Profile
    • http://chaosforge.org/
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #11 on: July 09, 2008, 06:54 »

Spoiler (click to show/hide)


And thank you for the answers to the last question :)

Others, keep the results coming in -- this poll WILL have an effect on further DoomRL development if Mrazerty publishes the results.
Logged
at your service,
Kornel Kisielewicz

ParaSait

  • Baffen :P
  • Elder
  • Lieutenant General
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1229
  • Happy Little Boozer
    • View Profile
    • MPSF
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #12 on: July 09, 2008, 08:57 »

How many active members are there on this forum for the moment (So I can decide when I've got enough answers)?
Logged
[18|7|3|0|0|0] [MED:13/43] [SPE:36/67] [ASM:11/40]

Check out my epic youtube channel!
Currently playing The Bard's Tale and System Shock 2 (coop with GrAV1t)!

Blade

  • Tester
  • Elder Chaos Guard
  • Brigadier General
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 691
    • View Profile
    • Upyachka
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #13 on: July 09, 2008, 09:12 »

Such info is under the forum board (under the recent posts, but before the shoutbox) on the main page.
Logged
Low orbit ion cannon damaged my brain!!1
Now i'm an idiot!1 Kill me, somebody!!11

Potman

  • Major
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 395
    • View Profile
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #14 on: July 10, 2008, 14:10 »

1:F,2:A,3:B,4:E,5:A,6:D,7:A,8:C,9:C,10:B,11:H,12:B,13:I,14:L,15:B,16:I,17:F,18:I,19:E,20:A,21:B,22:C,23:M,24:G,25:C,26:E,27:K,28:L,29:9

Spoiler (click to show/hide)
« Last Edit: July 11, 2008, 07:55 by Potman »
Logged

tehtmi

  • Programmer
  • Supporter of Chaos
  • Lieutenant Colonel
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 458
    • View Profile
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #15 on: July 10, 2008, 23:23 »

1:G,2:F,3:D,4:A,5:A,6:B,7:A,8:C,9:C,10:B,11:H,12:B,13:N,14:I,15:G,16:F,17:B,18:E,19:C,20:A,21:B,22:H,23:F,24:P,25:E,26:A,27:E,28:I,29:9
Logged

ParaSait

  • Baffen :P
  • Elder
  • Lieutenant General
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1229
  • Happy Little Boozer
    • View Profile
    • MPSF
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #16 on: July 11, 2008, 05:05 »

1:F,2:A,3:B,4:E,5:A,6:D,7:A,8:C,9:C,10:B,11:H,12:B,13:I,14:L,15:B,16:I,17:F,18:I,19:E,20:A,21:B,22:C,23:M,24:G,25:C,26:E,27:K,28:L,29:

You forgot to fill in your score at the end ;)
Logged
[18|7|3|0|0|0] [MED:13/43] [SPE:36/67] [ASM:11/40]

Check out my epic youtube channel!
Currently playing The Bard's Tale and System Shock 2 (coop with GrAV1t)!

Chamber

  • Lance Corporal
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #17 on: July 11, 2008, 08:42 »

1:H,2:K,3:F,4:C,5:A,6:0,7:B,8:0,9:C,10:A,11:C,12:0,13:0,14:I,15:R,16:F,17:F,18:B,19:B,20:D,21:B,22:H,23:J,24:C,25:C,26:D,27:B,28:A,29:10
Logged

Titt

  • Sergeant
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 69
    • View Profile
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #18 on: July 11, 2008, 09:50 »

1:F,2:A,3:B,4:E,5:A,6:D,7:A,8:C,9:C,10:B,11:H,12:B,13:I,14:L,15:B,16:I,17:F,18:I,19:E,20:A,21:B,22:C,23:M,24:G,25:C,26:E,27:K,28:L,29:

You forgot to fill in your score at the end ;)

It's there, he wrote a 9--try clicking on the 29 in his post and then dragging your mouse pointer over to the right.
Logged

ParaSait

  • Baffen :P
  • Elder
  • Lieutenant General
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1229
  • Happy Little Boozer
    • View Profile
    • MPSF
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #19 on: July 11, 2008, 13:20 »

1:F,2:A,3:B,4:E,5:A,6:D,7:A,8:C,9:C,10:B,11:H,12:B,13:I,14:L,15:B,16:I,17:F,18:I,19:E,20:A,21:B,22:C,23:M,24:G,25:C,26:E,27:K,28:L,29:

You forgot to fill in your score at the end ;)

It's there, he wrote a 9--try clicking on the 29 in his post and then dragging your mouse pointer over to the right.

No, it really wasn't there. =)
But he just edited it, so now it is.
Logged
[18|7|3|0|0|0] [MED:13/43] [SPE:36/67] [ASM:11/40]

Check out my epic youtube channel!
Currently playing The Bard's Tale and System Shock 2 (coop with GrAV1t)!

Mr_Dead

  • Corporal
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 57
    • View Profile
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #20 on: July 11, 2008, 14:05 »

1:0, 2:D 3:0, 4:0, 5:A, 6:0, 7:0, 8:C, 9:B, 10:0, 11:E, 12:0, 13:F, 14:O, 15:L/N, 16:O, 17:D, 18:A,
19:C, 20:D, 21:D, 22:0 23:K, 24:P, 25:D, 26:0, 27:K, 28:H, 29:9.
Spoiler (click to show/hide)
Logged
Endure.  In enduring grow strong.

Styro

  • Elder
  • Second Lieutenant
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 166
    • View Profile
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #21 on: July 22, 2008, 10:55 »

1:C,2:I,3:B,4:0,5:A,6:E,7:A,8:C,9:C,10:B,11:C,12:0,13:F,14:L,15:L,16:M,17:B,18:K,19:E,20:D,21:I,22:A,23:M,24:P,25:D,26:A,27:B,28:H,29:9

Spoiler (click to show/hide)
Logged
Arch-Vile Mjr General
[19/19/12/7/3]

Blade

  • Tester
  • Elder Chaos Guard
  • Brigadier General
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 691
    • View Profile
    • Upyachka
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #22 on: August 03, 2008, 11:23 »

Well, Mrazerty, maybe you will publish the results?)
Logged
Low orbit ion cannon damaged my brain!!1
Now i'm an idiot!1 Kill me, somebody!!11

ParaSait

  • Baffen :P
  • Elder
  • Lieutenant General
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1229
  • Happy Little Boozer
    • View Profile
    • MPSF
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #23 on: August 03, 2008, 11:29 »

Maybe, but you think there are enough answers yet? Insufficient answers give inaccurate results =/
Logged
[18|7|3|0|0|0] [MED:13/43] [SPE:36/67] [ASM:11/40]

Check out my epic youtube channel!
Currently playing The Bard's Tale and System Shock 2 (coop with GrAV1t)!

Blade

  • Tester
  • Elder Chaos Guard
  • Brigadier General
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 691
    • View Profile
    • Upyachka
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #24 on: August 03, 2008, 12:09 »

Ok. Then we just draw some attention to this topic, and that's good.)
Logged
Low orbit ion cannon damaged my brain!!1
Now i'm an idiot!1 Kill me, somebody!!11

gunpsycho

  • Private
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #25 on: August 09, 2008, 11:10 »

My personal answers

1 G - The chaingun is my main gun for more than half the whole game.
2 D - I remember playing the game, and I find the shotguns in DoomRL not as effective as the ones in Doom.
3 F - My favorite item for taking out everything, though I only use it on the Cyberdemon... or Carmack if I can get past Cybie with it.
4 E - I almost never use these, but they're usually not there when I REALLY need them.
5 A
6 D - If only I could use that on a rocket launcher...
7 A
8 C
9 C
10 B
11 I - It REALLY sucks for me that it's only in a secret level, though.
12 H - Those things aren't as useful, though I like how they show the item locations as well as the map.
13 F - I like that they drop their chainguns whenever you kill them.
14 L - And I thought those fireball-spewing monsters were bad.
15 0
16 0
17 F - Free ammo and three weapon mods, that's all I'm willing to say.
18 D - That's the only level where you can find the backpack in, and it's heavily guarded too... especially in UV and N!
19 E - I can hide just about anywhere
20 A - A room without walls, especially in the deeper levels = world of hurt
21 B - Great for blowing up walls without a launcher.
22 H - I very rarely ever use these.
23 H - I usually max this out first in the higher difficulties
24 P - I don't see any real use for this
25 D - Call me a masochist... but I like playing at the hardest difficulty setting possible...
26 E - But not skill levels that are impossible
27 K - I personally enjoy playing games with tons of levels
28 A - I can barely hit crap with my fists
29 8 - It's kind of like I'm playing doom again... despite dying all too often.
Logged

ParaSait

  • Baffen :P
  • Elder
  • Lieutenant General
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1229
  • Happy Little Boozer
    • View Profile
    • MPSF
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #26 on: August 09, 2008, 12:23 »

My personal answers

1 G - The chaingun is my main gun for more than half the whole game.
2 D - I remember playing the game, and I find the shotguns in DoomRL not as effective as the ones in Doom.
3 F - My favorite item for taking out everything, though I only use it on the Cyberdemon... or Carmack if I can get past Cybie with it.
4 E - I almost never use these, but they're usually not there when I REALLY need them.
5 A
6 D - If only I could use that on a rocket launcher...
7 A
8 C
9 C
10 B
11 I - It REALLY sucks for me that it's only in a secret level, though.
12 H - Those things aren't as useful, though I like how they show the item locations as well as the map.
13 F - I like that they drop their chainguns whenever you kill them.
14 L - And I thought those fireball-spewing monsters were bad.
15 0
16 0
17 F - Free ammo and three weapon mods, that's all I'm willing to say.
18 D - That's the only level where you can find the backpack in, and it's heavily guarded too... especially in UV and N!
19 E - I can hide just about anywhere
20 A - A room without walls, especially in the deeper levels = world of hurt
21 B - Great for blowing up walls without a launcher.
22 H - I very rarely ever use these.
23 H - I usually max this out first in the higher difficulties
24 P - I don't see any real use for this
25 D - Call me a masochist... but I like playing at the hardest difficulty setting possible...
26 E - But not skill levels that are impossible
27 K - I personally enjoy playing games with tons of levels
28 A - I can barely hit crap with my fists
29 8 - It's kind of like I'm playing doom again... despite dying all too often.

OK, now please put it in a syntax that my processing program can understand (like so:  QuestionID:AnswerID,)
Logged
[18|7|3|0|0|0] [MED:13/43] [SPE:36/67] [ASM:11/40]

Check out my epic youtube channel!
Currently playing The Bard's Tale and System Shock 2 (coop with GrAV1t)!

gunpsycho

  • Private
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #27 on: August 09, 2008, 15:16 »

1:G 2:D 3:F 4:E 5:A 6:D 7:A 8:C 9:C 10:B 11:I 12:H 13:F 14:L 15:0 16:0 17:F 18:D 19:E 20:A 21:B 22:H
23:H 24:P 25:D 26:E 27:K 28:A 29:8
Logged

ParaSait

  • Baffen :P
  • Elder
  • Lieutenant General
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1229
  • Happy Little Boozer
    • View Profile
    • MPSF
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #28 on: August 19, 2008, 06:00 »

OK, I decided to publish the results of this poll the first weekend of September (remind me if I forget!) so everybody still has time 'till then to answer the questions.
After the results are known this topic will not be closed yet, but it will be used to discuss some stuff (mostly about balance). Sounds OK?
Logged
[18|7|3|0|0|0] [MED:13/43] [SPE:36/67] [ASM:11/40]

Check out my epic youtube channel!
Currently playing The Bard's Tale and System Shock 2 (coop with GrAV1t)!

MaiZure

  • Marketing/PR Ops Lead
  • Greater Elder
  • Major General
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 827
  • Retired 1-Star General (.993)
    • View Profile
    • Project repository
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #29 on: August 19, 2008, 16:16 »

1:G,2:D,3:B,4:E,5:A,6:D,7:B,8:A,9:B,10:A,11:E,12:G,13:A,14:L,15:X,16:K,17:I,18:L,19:D,20:A,21:B,22:F,23:E,24:O,25:B,26:E,27:B,28:E,29:8
Logged
Hell Knight 1st Lt. (.997)
[22/13/9/2/0]

nerdatron

  • Private FC
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #30 on: August 24, 2008, 07:39 »

1:G,2:H,3:B,4:0,5:A,6:D,7:A,8:C,9:C,10:A,11:H,12:I,13:K,14:O,15:O,16:V,17:B,18:K,19:E,20:D,21:D,22:H,23:H,24:P,25:D,26:A,27:B,28:C,29:9

Spoiler (click to show/hide)
Logged

ParaSait

  • Baffen :P
  • Elder
  • Lieutenant General
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1229
  • Happy Little Boozer
    • View Profile
    • MPSF
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #31 on: November 01, 2008, 16:05 »

Okay, I'm now trying my best to get these results ready. Let's say I'm approximatly 85% done, I will complete the rest tomorrow and post the results.
But jeez, the work is much bigger than I thought and my thumb and little finger now really hurt of pressing Ctrl+C and Ctrl+V. I would appreciate a small applause a soon as I get this ready =D

THE RESULTS

Here are the DoomRL Poll results! After this post, this topic will only be used to discuss the results; New forms will not be valid anymore.


1/2) F/S weapon?
 F)
   A) Fists:            ------------------------- 0%
   B) Combat knife:     ------------------------- 0%
   C) Pistol:           ###---------------------- 13.34%
   D) Shotgun:          ------------------------- 0%
   E) Combat shotgun:   #------------------------ 6.67%
   F) Double shotgun:   #####-------------------- 20%
   G) Chaingun:         ##########--------------- 40%
   H) Rocket launcher:  #------------------------ 6.67%
   I) Plasma rifle:     #------------------------ 6.67%
   J) BFG 9000:         ------------------------- 0%
   K) Chainsaw:         ------------------------- 0%
   0) No Opinion:       #------------------------ 6.67%
 S)
   A) Fists:            #####-------------------- 20%
   B) Combat knife:     #------------------------ 6.67%
   C) Pistol:           #------------------------ 6.67%
   D) Shotgun:          ########----------------- 33.33%
   E) Combat shotgun:   ------------------------- 0%
   F) Double shotgun:   #------------------------ 6.67%
   G) Chaingun:         ------------------------- 0%
   H) Rocket launcher:  #------------------------ 6.67%
   I) Plasma rifle:     ###---------------------- 13.34%
   J) BFG 9000:         ------------------------- 0%
   K) Chainsaw:         #------------------------ 6.67%
   0) No Opinion:       ------------------------- 0%


- Chaingun seems to be the most loved weapon. Logic, because if you want to do game without any self-challenging intentions, this is your primary weapon for, like, 75% of the game.
  The suckiest weapon is definatly the shotgun. Weak damage, unless shot from REALLY close, and you have to reload after every shot... The shotgun should need less damage loss with range!


3/4) F/S item?
 F)
   A) Small medpack:        ------------------------- 0%
   B) Large medpack:        ##########--------------- 40%
   C) Phase device:         ------------------------- 0%
   D) Homing phase device:  ######------------------- 26.68%
   E) Envirosuit:           ------------------------- 0%
   F) Thermonuclear bomb:   ######------------------- 26.68%
   0) No Opinion:           #------------------------ 6.67%
 S)
   A) Small medpack:        #####-------------------- 20%
   B) Large medpack:        ------------------------- 0%
   C) Phase device:         ######------------------- 26.68%
   D) Homing phase device:  ------------------------- 0%
   E) Envirosuit:           ########----------------- 33.33%
   F) Thermonuclear bomb:   ------------------------- 0%
   0) No Opinion:           #####-------------------- 20%

  
- Competing with Homing phase device and Thermonuclear bomb, the Large Medpack is the best item. There is no better life saver!
  Envirosuit is the most useless item. No sane player would just take an acid/lava bath, he will always try to find a way around. It's only really useful in The Lava Pits. Someone also did a good suggestion
  that it should protect the player from acid ball attacks from monsters.


5/6) F/S weapon mod?
 F)
   A) Damage:           #######################-- 93.33%
   B) Reload:           ------------------------- 0%
   C) Speed:            #------------------------ 6.67%
   D) Magazine:         ------------------------- 0%
   E) Accuracy:         ------------------------- 0%
   0) No Opinion:       ------------------------- 0%
 S)
   A) Damage:           ------------------------- 0%
   B) Reload:           #####-------------------- 20%
   C) Speed:            ------------------------- 0%
   D) Magazine:         ##########--------------- 40%
   E) Accuracy:         ######------------------- 26.68%
   0) No Opinion:       ###---------------------- 13.34%

  
- Well, I think this is pretty clear! If you think of the word "Weapon Mod", automatically your first thought would be a damage improver. Same goes for DoomRL it seems!
  The most useless mods are Magazine and Reload. Reloading takes a fairly short time in DoomRL, so seriously, who really needs those? Magazine is only useful for the BFG9K, during the Cybie battle.



7/8) F/S armor mod?
 F)
   A) Durability:       #############------------ 53.36%
   B) Protection:       ########----------------- 33.33%
   C) Mobility:         #------------------------ 6.67%
   0) No Opinion:       #------------------------ 6.67%
 S)
   A) Durability:       #####-------------------- 20%
   B) Protection:       ------------------------- 0%
   C) Mobility:         ################--------- 66.66%
   0) No Opinion:       ###---------------------- 13.34%

  
- Durability is the most loved one. Because we all feel really sad if our Red Armor gets destroyed =)
  Mobility, really, who the hell needs that? The improvement you get from is even hardly noteable...



9/10) F/S boots mod?
 F)
   A) Durability:         #------------------------ 6.67%
   B) Protection:         ########----------------- 33.33%
   C) Mobility:           ###############---------- 60%
   0) No Opinion:         ------------------------- 0%
 S)
   A) Durability:         ##########--------------- 40%
   B) Protection:         ###########-------------- 46.64%
   C) Mobility:           ------------------------- 0%
   0) No Opinion:         ###---------------------- 13.34%

  
- For Boots, however, mobility is the greatest mod! Because standard boots have no real profit, unless you like walking into hazardous terrain types, and they can only slow you down. So why not make them more
  mobile?
  The suckiest boot mods are Durability and Protection. Boots are rarely damaged a lot, most player always keep them at about 90%, so SERIOUSLY, Durability can only waste your mobility slot...


11/12) F/S powerup?
 F)
   A) Small health globe:     ------------------------- 0%
   B) Large health globe:     ------------------------- 0%
   C) Invunerability globe:   ########----------------- 33.33%
   D) Supercharge:            ------------------------- 0%
   E) Megasphere:             #####-------------------- 20%
   F) Berserk pack:           ###---------------------- 13.34%
   G) Armor shard:            ------------------------- 0%
   H) Computer map:           #####-------------------- 20%
   I) Backpack:               ###---------------------- 13.34%
   0) No Opinion:             ------------------------- 0%
 S)
   A) Small health globe:     #------------------------ 6.67%
   B) Large health globe:     ###---------------------- 13.34%
   C) Invunerability globe:   ------------------------- 0%
   D) Supercharge:            ------------------------- 0%
   E) Megasphere:             ------------------------- 0%
   F) Berserk pack:           #------------------------ 6.67%
   G) Armor shard:            ###---------------------- 13.34%
   H) Computer map:           ###---------------------- 13.34%
   I) Backpack:               ###---------------------- 13.34%
   0) No Opinion:             ########----------------- 33.33%

  
- The invunarability globe rocks! It gives you the opportunity to escape from crappy situations, or score some melee kills even when you aren't trained for it.
  Most people seem to have no opinion on the suckiest powerup.


13/14) F/S enemy?
 F)
   A) Former human:          #------------------------ 6.67%
   B) Former sergeant:       ------------------------- 0%
   C) Imp:                   ------------------------- 0%
   D) Demon:                 #------------------------ 6.67%
   E) Lost soul:             ------------------------- 0%
   F) Former captain:        ########----------------- 33.33%
   G) Cacodemon:             ------------------------- 0%
   H) Hell knight:           ------------------------- 0%
   I) Former commando:       #####-------------------- 20%
   J) Baron of hell:         ------------------------- 0%
   K) Arachnotron:           #------------------------ 6.67%
   L) Arch-vile:             ------------------------- 0%
   M) Pain elemental:        ------------------------- 0%
   N) Mancubus:              ------------------------- 0%
   O) Revenant:              ------------------------- 0%
   P) Cyberdemon:            ###---------------------- 13.34%
   Q) Angel of Death:        ------------------------- 0%
   R) John Carmack:          ------------------------- 0%
   0) No Opinion:            #------------------------ 6.67%
 S)
   A) Former human:          ------------------------- 0%
   B) Former sergeant:       ------------------------- 0%
   C) Imp:                   ------------------------- 0%
   D) Demon:                 ------------------------- 0%
   E) Lost soul:             ------------------------- 0%
   F) Former captain:        ------------------------- 0%
   G) Cacodemon:             ###---------------------- 13.34%
   H) Hell knight:           ------------------------- 0%
   I) Former commando:       ------------------------- 0%
   J) Baron of hell:         ------------------------- 0%
   K) Arachnotron:           ------------------------- 0%
   L) Arch-vile:             ###########-------------- 46.64%
   M) Pain elemental:        ------------------------- 0%
   N) Mancubus:              ------------------------- 0%
   O) Revenant:              #####-------------------- 20%
   P) Cyberdemon:            ------------------------- 0%
   Q) Angel of Death:        #------------------------ 6.67%
   R) John Carmack:          ------------------------- 0%
   0) No Opinion:            ------------------------- 0%

  
- The favourite enemy is the former captain; Naturally because if you kill one, you are rewarded with the favourite weapon!
  And the suckiest: ARGH IT'S THE ARCH VILE! Pretty obvious, I assume? ;)


15/16) F/S unique/artifact?
 F)
   A) Anti-freak jackal:     #------------------------ 6.67%
   B) Assault shotgun:       ###---------------------- 13.34%
   C) Baron armor:           ------------------------- 0%
   D) BFG 10000:             ------------------------- 0%
   E) Blaster:               ------------------------- 0%
   F) Butcher's cleaver:     ------------------------- 0%
   G) Dragonslayer:          #------------------------ 6.67%
   H) Gothic armor:          ------------------------- 0%
   I) Gothic boots:          ------------------------- 0%
   J) Grammaton beretta:     #------------------------ 6.67%
   K) Hell staff:            ------------------------- 0%
   L) Malek's armor:         #####-------------------- 20%
   M) Minigun:               ------------------------- 0%
   N) Missile launcher:      ------------------------- 0%
   O) Necroarmor:            ------------------------- 0%
   P) Nuclear BFG 9000:      ------------------------- 0%
   Q) Nuclear plasma rifle:  ------------------------- 0%
   R) Pancor jackhammer:     ###---------------------- 13.34%
   S) Phaseshift armor:      ------------------------- 0%
   T) Phaseshift boots:      ------------------------- 0%
   U) Railgun:               ------------------------- 0%
   V) Revenant's launcher:   ------------------------- 0%
   W) Trigun:                ------------------------- 0%
   X) Angelic armor:         #------------------------ 6.67%
   Y) Longinus Spear:        #------------------------ 6.67%
   0) No Opinion:            #------------------------ 6.67%
 S)
   A) Anti-freak jackal:     -------------------------- 0%
   B) Assault shotgun:       ------------------------- 0%
   C) Baron armor:           ------------------------- 0%
   D) BFG 10000:             ------------------------- 0%
   E) Blaster:               ------------------------- 0%
   F) Butcher's cleaver:     #####-------------------- 20%
   G) Dragonslayer:          ------------------------- 0%
   H) Gothic armor:          ------------------------- 0%
   I) Gothic boots:          ###---------------------- 13.34%
   J) Grammaton beretta:     ------------------------- 0%
   K) Hell staff:            #------------------------ 6.67%
   L) Malek's armor:         ------------------------- 0%
   M) Minigun:               ######------------------- 26.68%
   N) Missile launcher:      ------------------------- 0%
   O) Necroarmor:            #------------------------ 6.67%
   P) Nuclear BFG 9000:      ------------------------- 0%
   Q) Nuclear plasma rifle:  ------------------------- 0%
   R) Pancor jackhammer:     ------------------------- 0%
   S) Phaseshift armor:      ------------------------- 0%
   T) Phaseshift boots:      #------------------------ 6.67%
   U) Railgun:               ------------------------- 0%
   V) Revenant's launcher:   #------------------------ 6.67%
   W) Trigun:                ------------------------- 0%
   X) Angelic armor:         ------------------------- 0%
   Y) Longinus Spear:        ------------------------- 0%
   0) No Opinion:            ###---------------------- 13.34%

  
- Best unique seems to be the holy, super rare Malek's Armor. You can praise your self happy when you find this one!
  The suckiest unique are the Butchers Cleaver(Gah, it's just... an improved knife) and the minigun(Which can't hit the broad side of a barn!).


17/18) F/S special level?
 F)
   A) Phobos surface:   ------------------------- 0%
   B) Hell's arena:     ######------------------- 26.68%
   C) Chained court:    ------------------------- 0%
   D) The Wall:         #------------------------ 6.67%
   E) Halls of Carnage: ------------------------- 0%
   F) Hell's armoury:   ##########--------------- 40%
   G) Unholy Cathedral: ------------------------- 0%
   H) City of skulls:   ------------------------- 0%
   I) The vaults:       ###---------------------- 13.34%
   J) Spider's liar:    ------------------------- 0%
   K) The lava pits:    ------------------------- 0%
   L) The mortuary:     #------------------------ 6.67%
   M) Phobos Arena:     #------------------------ 6.67%
   N) Hell Fortress:    ------------------------- 0%
   0) No Opinion:       ------------------------- 0%
 S)
   A) Phobos surface:   ###---------------------- 13.34%
   B) Hell's arena:     #------------------------ 6.67%
   C) Chained court:    #------------------------ 6.67%
   D) The Wall:         #####-------------------- 20%
   E) Halls of Carnage: #------------------------ 6.67%
   F) Hell's armoury:   ------------------------- 0%
   G) Unholy Cathedral: ------------------------- 0%
   H) City of skulls:   ------------------------- 0%
   I) The vaults:       #------------------------ 6.67%
   J) Spider's liar:    #------------------------ 6.67%
   K) The lava pits:    #####-------------------- 20%
   L) The mortuary:     #------------------------ 6.67%
   M) Phobos Arena:     ------------------------- 0%
   N) Hell Fortress:    ------------------------- 0%
   0) No Opinion:       #------------------------ 6.67%

  
- Hell's Armoury rocks! THE ideal shopping mall for useful stuff that you didn't fetch (enough) on normal levels.
  The most dreaded levels are The Wall and The Lava Pits. The Wall is for people with a death wish, The Lava Pits... just... suck. Surprisingly, the mortuary seems not to be hated at all!


EDIT: Forgot to comment the Suckiest Enemy. It's now fixed.
« Last Edit: November 02, 2008, 08:03 by Mrazerty »
Logged
[18|7|3|0|0|0] [MED:13/43] [SPE:36/67] [ASM:11/40]

Check out my epic youtube channel!
Currently playing The Bard's Tale and System Shock 2 (coop with GrAV1t)!

ParaSait

  • Baffen :P
  • Elder
  • Lieutenant General
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1229
  • Happy Little Boozer
    • View Profile
    • MPSF
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #32 on: November 02, 2008, 06:45 »

THE RESULTS (CONT'D)


19/20) F/S level type?
 F)
   A) Arena:             ###---------------------- 13.34%
   B) Hellish caves:     ###---------------------- 13.34%
   C) Hellish city:      ########----------------- 33.33%
   D) Maze:              #------------------------ 6.67%
   E) Maze of rooms:     ########----------------- 33.33%
   0) No Opinion:        ------------------------- 0%
 S)
   A) Arena:             ##########--------------- 40%
   B) Hellish caves:     #------------------------ 6.67%
   C) Hellish city:      ------------------------- 0%
   D) Maze:              #############------------ 53.36%
   E) Maze of rooms:     ------------------------- 0%
   0) No Opinion:        ------------------------- 0%

   
- The favourites are Hellish City and Maze of Rooms. That first one really gives people the thought that they are destroying the homes of those oh-so-hated creatures from hell. Awesome!
  The suckiest are Maze and Arena. Maze is way to hard to navigate in, and it gives people cramps in their right hand, and Arena is purely designed to taunt players; You're surrounded by monsters and you
  have absolutely no cover, except four small pillars!!



21/22) F/S object?
 F)
   A) Acid:             ------------------------- 0%
   B) Barrel:           #############------------ 53.36%
   C) Corpse:           ------------------------- 0%
   D) Door:             #####-------------------- 20%
   E) Lava:             ------------------------- 0%
   F) Lever:            ------------------------- 0%
   G) Stairs:           #------------------------ 6.67%
   H) Teleporter:       ------------------------- 0%
   I) Wall:             ###---------------------- 13.34%
   J) Water:            ------------------------- 0%
   0) No Opinion:       #------------------------ 6.67%
 S)
   A) Acid:             ###---------------------- 13.34%
   B) Barrel:           ------------------------- 0%
   C) Corpse:           ###---------------------- 13.34%
   D) Door:             ------------------------- 0%
   E) Lava:             ###---------------------- 13.34%
   F) Lever:            #------------------------ 6.67%
   G) Stairs:           ------------------------- 0%
   H) Teleporter:       ###########-------------- 46.64%
   I) Wall:             ------------------------- 0%
   J) Water:            ------------------------- 0%
   0) No Opinion:       #------------------------ 6.67%

   
- The Barrel! Who doesn't like to bomb walls and hellspawn? =) The only bad thing about it is that it also might get YOU into a deadly situation, these boys can really hurt you a lot.
  The most useless terrain type is the teleporter. Why did Kornel even bother implementing this? It's only really useful in the Spider's Lair...



23/24) F/S trait?
 F)
   A) Ironman:          ------------------------- 0%
   B) Finesse:          ------------------------- 0%
   C) Hellrunner:       ------------------------- 0%
   D) Tough as nails:   ------------------------- 0%
   E) Son of a bitch:   ###---------------------- 13.34%
   F) Son of a gun:     ###---------------------- 13.34%
   G) Reloader:         ------------------------- 0%
   H) Eagle eye:        ###---------------------- 13.34%
   I) Brute:            ------------------------- 0%
   J) Juggler:          ###---------------------- 13.34%
   K) Cateye:           #------------------------ 6.67%
   L) Berserker:        ------------------------- 0%
   M) Dualgunner:       #####-------------------- 20%
   N) Intuition:        #------------------------ 6.67%
   O) Whizkid:          #------------------------ 6.67%
   P) Badass:           ------------------------- 0%
   Q) Shottyman:        #------------------------ 6.67%
   R) Triggerhappy:     ------------------------- 0%
   0) No Opinion:       ------------------------- 0%
 S)
   A) Ironman:          ------------------------- 0%
   B) Finesse:          ------------------------- 0%
   C) Hellrunner:       #------------------------ 6.67%
   D) Tough as nails:   ------------------------- 0%
   E) Son of a bitch:   ------------------------- 0%
   F) Son of a gun:     ------------------------- 0%
   G) Reloader:         ###---------------------- 13.34%
   H) Eagle eye:        #------------------------ 6.67%
   I) Brute:            ------------------------- 0%
   J) Juggler:          ------------------------- 0%
   K) Cateye:           ------------------------- 0%
   L) Berserker:        ------------------------- 0%
   M) Dualgunner:       ------------------------- 0%
   N) Intuition:        ------------------------- 0%
   O) Whizkid:          #------------------------ 6.67%
   P) Badass:           ###############---------- 60%
   Q) Shottyman:        ------------------------- 0%
   R) Triggerhappy:     ------------------------- 0%
   0) No Opinion:       #------------------------ 6.67%


   - The opinions are pretty much divided for the favourite trait. However, the winner seems to be Dualgunner though. Dual pistols, heeell yeah =D
  The people seem to agree with the suckiest trait, though! Read the first three letters of "Badass" and you see what the people think of it.


25/26) F/S difficulty level?
 F)
   A) I'm too young to die!:  ------------------------- 0%
   B) Hey, not too rough!:    ###---------------------- 13.34%
   C) Hurt me plenty!:        ######------------------- 26.68%
   D) Ultra violence!:        ###########-------------- 46.64%
   E) Nightmare!:             #------------------------ 6.67%
   0) No Opinion:             #------------------------ 6.67%
 S)
   A) I'm too young to die!:  ######------------------- 26.68%
   B) Hey, not too rough!:    ------------------------- 0%
   C) Hurt me plenty!:        #------------------------ 6.67%
   D) Ultra violence!:        #------------------------ 6.67%
   E) Nightmare!:             ##########--------------- 40%
   0) No Opinion:             #####-------------------- 20%


- It's like a stairway; The harder it gets, the more it's loved. However, Nightmare is a bit too much.
  ... And that's why Nightmare is the most dreaded difficulty level, too. It's simply ridiculously hard.


27/28) F/S challenge mode?
 F)
   A) Berserk:         ------------------------- 0%
   B) Marksmanship:    ###########-------------- 46.64%
   C) Darkness:        ------------------------- 0%
   D) Impatience:      ------------------------- 0%
   E) Light travel:    #------------------------ 6.67%
   F) Haste:           ------------------------- 0%
   G) Purity:          ------------------------- 0%
   H) Masochism:       ------------------------- 0%
   I) D&D:             ------------------------- 0%
   J) Red alert:       ------------------------- 0%
   K) 100:             ###########-------------- 46.64%
   L) Pacifism:        ------------------------- 0%
   0) No Opinion:      ------------------------- 0%
 S)
   A) Berserk:         ######------------------- 26.68%
   B) Marksmanship:    ------------------------- 0%
   C) Darkness:        #####-------------------- 20%
   D) Impatience:      #------------------------ 6.67%
   E) Light travel:    ###---------------------- 13.34%
   F) Haste:           ------------------------- 0%
   G) Purity:          ------------------------- 0%
   H) Masochism:       #####-------------------- 20%
   I) D&D:             #------------------------ 6.67%
   J) Red alert:       ------------------------- 0%
   K) 100:             ------------------------- 0%
   L) Pacifism:        #------------------------ 6.67%
   0) No Opinion:      ------------------------- 0%


- It's AoMr vs. Ao100! These are both the favourite challenge modes.
  Here it's AoB vs. AoD vs. AoM... And the winner is: AoB! Congratulations AoB, YOU SUCK!


29) Give DoomRL a score from 0 to 10!

[[[[[8.7]]]]]

- Do I even need to comment this? DoomRL is a superb roguelike!

« Last Edit: November 02, 2008, 07:10 by Kornel Kisielewicz »
Logged
[18|7|3|0|0|0] [MED:13/43] [SPE:36/67] [ASM:11/40]

Check out my epic youtube channel!
Currently playing The Bard's Tale and System Shock 2 (coop with GrAV1t)!

Titt

  • Sergeant
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 69
    • View Profile
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #33 on: November 02, 2008, 07:10 »

Thank you Mrazerty! This is good stuff to read.
Logged

Kornel Kisielewicz

  • God Hand
  • Apostle
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 4563
    • View Profile
    • http://chaosforge.org/
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #34 on: November 02, 2008, 07:11 »

Mrazerty, I allowed myself the injection of the results into your posts, hope you don't mind :). Great work with the poll!
Logged
at your service,
Kornel Kisielewicz

ParaSait

  • Baffen :P
  • Elder
  • Lieutenant General
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1229
  • Happy Little Boozer
    • View Profile
    • MPSF
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #35 on: November 02, 2008, 07:53 »

Mrazerty, I allowed myself the injection of the results into your posts, hope you don't mind :). Great work with the poll!

Thanks for fixing the post!
Logged
[18|7|3|0|0|0] [MED:13/43] [SPE:36/67] [ASM:11/40]

Check out my epic youtube channel!
Currently playing The Bard's Tale and System Shock 2 (coop with GrAV1t)!

Thomas

  • DoomRL Wiki and Testing Ops
  • Elder Chaos Guard
  • Major General
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 881
  • How's it going?
    • View Profile
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #36 on: November 03, 2008, 03:54 »

Yay chaingun kicks ass. I smell a new thing to whine about in balance, acutally.

I'm pretty sure I can prove through maths that damage > speed > magazine > reload = accuracy.

Nightmare isn't even remotely fair. You should warn people, Kornel.

Aww, AoMs/AoPa didn't get favourite. And how the hell is AoB the worst? I hate you all! (Goes off to maintain 20% melee kills ratio)

Monsters roughly reflect my opinion.

I think minigun = lern-2-EE3

Good taste with the special levels. The wall is too hard as of right now and hells arena is an excellent test of whether you have the pro roguelike skillz needed to survive early-game (Compare to say, the mort which is just MOST PLASMA CELLS WINS GOGOGO)

0 votes for TaN? Huh. ttly saw the SoaB votes coming though

Badass should be a one-shot trait like shottyman that just gives you the full effects straight away. Level 0 = Full decay, Level 1 = No decay

Logged
Arch-Vile Chaos Major Thomas
[26/26/26/25/9/1]
Medals: 35/43 Specials: 69/67 Assemblies: 36/40

ParaSait

  • Baffen :P
  • Elder
  • Lieutenant General
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1229
  • Happy Little Boozer
    • View Profile
    • MPSF
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #37 on: November 03, 2008, 08:36 »

I think Badass is pretty good on N! difficulty, as you get "Boosted" more easily (Due to the 2x powerup effects) and it would be a waste to let those extra HP's go.
Logged
[18|7|3|0|0|0] [MED:13/43] [SPE:36/67] [ASM:11/40]

Check out my epic youtube channel!
Currently playing The Bard's Tale and System Shock 2 (coop with GrAV1t)!

ZZ

  • AliensRL Beta Tester
  • Lieutenant Colonel
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 469
    • View Profile
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #38 on: November 03, 2008, 13:57 »

Bad-ass isn't so bad trait as you people say, but I think it logicaly fits the adv. of Ironman, not TaN. Why Chaingun RULES? This is BAD BAD BAD! Shootguns(double) RULES! REally, they do more damage,thee dmg reduction isn't very big(as all people say), and area covered impressive. And I am the true marksman! My favourite weapon is pistol, but I don't think somebody will support me. Mrazety, this is not fair that chaingun rules. PISTOLS DO!
Logged
Put a chainsaw in my coffin. If I go to Hell, I'll need to do some cleaning there.

ParaSait

  • Baffen :P
  • Elder
  • Lieutenant General
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1229
  • Happy Little Boozer
    • View Profile
    • MPSF
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #39 on: November 03, 2008, 14:51 »

Mrazety, this is not fair that chaingun rules. PISTOLS DO!
Yeah, I really agree with you... But the wide community doesn't seem to do so =/
Chaingun is not a bad weapon, but jeez, "Try a bigger gun", you know. I don't care if you have to "waste" a lot of traits for pistols, they really are good! I remember the last DoomRL game I played I was totally owning Arch-Viles with about 4-5 double pistol shots! =)
Logged
[18|7|3|0|0|0] [MED:13/43] [SPE:36/67] [ASM:11/40]

Check out my epic youtube channel!
Currently playing The Bard's Tale and System Shock 2 (coop with GrAV1t)!

Kornel Kisielewicz

  • God Hand
  • Apostle
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 4563
    • View Profile
    • http://chaosforge.org/
Re: The Big DoomRL Poll!
« Reply #40 on: November 04, 2008, 01:32 »

Badass has been changed into a single level trait. Also this poll made me think about fixing also other issues :).
Logged
at your service,
Kornel Kisielewicz
Pages: 1 2 3 [All]